Vasárnap megmutatkozik Margó teste, a Duna lelke és a vers dallama

A délelőtt továbbra is a gyermekeké: a Millenáris Európa Pontjában Marék Veronikáé és Bartos Erikáé lesz a főszerep, bővebben itt.

A felnőttek a vasárnapi ebéd után három órakor indíthatják az irodalmi szórakozást: Garaczi László, Para-Kovács Imre és Kormos Anett vezetésével Írói dumaszínház lesz, méghozzá Margó (jav. margó) csábító szövegtestéről. (RSVP)

Öt órára pedig a Petőfi Irodalmi Múzeumba várunk minden zene és verskedvelőt: Karafiáth Orsolya és Kollár-Klemencz László, Háy János és Beck Zoltán adják majd egymás szájába a rímet, a dallamot és a ritmust, kihagyhatatlan estének ígérkezik. (RSVP)

A vasárnapot, a hétvégét, a hete, a Margót pedig a Műcsarnokban zárjuk le: a Duna-legendárium díjátadóján kiderül, ki nyerte az idei Litera-díjat, lesznek Dunáról szóló legendák és szép fotók, és Új Párduc koncert is. (RSVP)

15 óra, Godot -  Milyen Margó teste? - Írói dumaszínház (RSVP)
17 óra, PIM - Rájátszás - Dalköltők és költődalnokok estje (RSVP)
19 óra, Műcsarnok - Duna-legendárium (RSVP)


 

Szerző: verespalne • Címkék: gyerek mese költő háy jános borbély szilárd karafiáth orsolya marék veronika duna legendárium egy gyilkosság mellékszálai európai gyerekirodalmi fesztivál • 2011.04.17. 12:00

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://margofeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr142833242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása