A Maszat-hegyen innen - Varró Dániel meséi

2011. április 16, 16:30-17:30 óra, Millenáris, Európa Pont
 

"A Túl a Maszat-hegyen című történet hőse, Muhi Andris nem is sejti, mire vállalkozik, mikor elindul a Maszat-hegyen túlra, hogy meglátogassa régen látott jó barátját, Maszat Jankát, Makula bácsit, Szösz nénét és a Maszat-hegy többi békés lakóját, ugyanis nagy veszedelmek fenyegetik. A Partvis Attila vezette, barbár takarítók több házban rajtaütésszerűen kitakarítanak. A gonosz Paca cár, a maszat-hegyi trónbitorló pedig ördögi tervet eszelt ki, hogy az egész világot telepacázhassa. Muhi Andris azonban Badarországon át eljut a Maszat-hegyen túlra, ahol mindenkivel szembeszáll, és számos titokra fény derül…”
A verses meseregény szerzője, Varró Dániel – immáron apuka – a Maszat-hegy rejtelmeibe és új gyerekverseinek titkába avatja be a gyerekeket.

RSVP

Szamárfül a Margón - Európai Gyerekirodalmi Fesztivál

Szerző: barraban • Címkék: szamárfül varró dániel túl a maszat hegyen gyerekprogram európai gyerekirodalmi fesztivál • 2011.03.24. 20:08

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://margofeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr142769012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása