Európai irodalom éjszakája

2011. április 16., 19:00-23:00 óra, 4-6-os vonala - Jelenetek a Táp Színházzal

Indulás: Millenáris, Európa Pont, 19:00

Érkezés és buli: Fogasház

Magyar résztvevő: Garaczi László

Az Európai Irodalom Éjszakája 15 európai kulturális intézet bevonásával jött létre, az EUNIC - az Európai Kulturális Intézetek hálózata - és az Európa Pont szervezésében. A Margó Fesztivállal karöltve újfajta irodalmi élményt szeretne nyújtani; a kortárs európai irodalom különleges helyszíneken, alternatív előadásmódban jelenik meg ezen az estén.
A cél, hogy a szokványos irodalmi programokat kiszakítsuk megszokott közegükből, az érdeklődőket pedig mozgásba hozzuk, és különleges élményben részesítsük.

15 ország, 15 író, 15 műve, 15 különböző helyszínen.

Az este folyamán a résztvevők felfedezhetik Budapest számukra talán ismeretlen arcát, olyan írók műveivel ismerkedhetnek meg, akikről talán még sosem hallottak, mindezt kiemelkedő magyar színművészek előadásában, egy adott könyv részletéhez kapcsolódó helyszínen.

Áprilisban, egyetlen éjszaka erejéig, az európai irodalom Budapestre költözik.

RSVP
 

Szerző: barraban • Címkék: színház garaczi lászló táp színház fogasház európai irodalom éjszakája • 2011.03.23. 13:40

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://margofeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr702764818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása