Az irodalom margóján

2011. április 15., 19:00, Fogasház

Az irodalom margóján: megismerhető-e a magyar nép az irodalma alapján? (A Funzine és HLO.hu közös szervezésében)

Lehet-e fegyver a nyelvi sokszínűség a cenzúra elleni harcban? A fordítás problematikája. Ezekről a kérdésekről tudhatsz meg többet magyar és külföldi szerzők szócsatáján és felolvasásán a Fogasházban, április 15-én pénteken, a FUNZINE, az Európa Pont és a Hungarian Literature Online irodalmi partyján.

Nemzetközi irodalmi felolvasóest és közönségtalálkozó magyar és külföldi szerzőkkel.
Az estet Huszti Gergely vezeti.

Hallgasd a történeteiket, kérdezz és bulizz velük: a magyar írók, Bán Zsófia és Nádasdy Ádám külföldi szerzőkkel (Olga Tokarczuk) beszélgetnek angol nyelven. A hangulatot DJ Clairvo és Big M fokozzák, finom borokkal kedveskedünk a résztvevőknek.

Regisztrálj az event@funzine.hu-n április 10-ig és részt vehetsz egy irodalmi játékon értékes nyereményekért! (Részletek a www.funzine.hu oldalon)

RSVP

Szerző: verespalne • Címkék: nádasdy ádám bán zsófia fogasház • 2011.03.31. 16:48

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://margofeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr872788629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása