Hajnali csillag peremén

2011. április 16, 10-11 óra -  Kovács András Ferenc és Farkasházi Réka versmatinéja, Millenáris, Európa Pont

KAF – aki Jack Cole és Lázáry René Sándor is egyben - azaz Kovács András Ferenc, az álnevek mögött rejtőző, alakváltoztató költő már legalább három verskönyvben ringatta rímekbe az aprókat, ezen a délelőttön a Szamárfül vendége lesz. Az erdélyi poéta megzenésített költeményeit Farkasházi Réka színésznő énekli a költő azonos című kötetének verseiből készült CD-jéről.

"Kovács András Ferenc Hajnali csillag peremén című kötete 2008-ban az év gyerekkönyve lett" – írja Farkasházi Réka a CD ajánlójaként. "Játékos, meseszép versei számomra a magyar gyermekirodalom legjobbjait, Weöres Sándort, Nemes Nagy Ágnest idézik. Ez a lemez részemről tisztelgés a költészet előtt, amely minden életkorban, mindenkit gazdagabbá és boldogabbá tehet. Hiszek a nyelv és zene szabadságának gyermekien tiszta érzésében." Vers, zene, ének: hajnali csillagok!

Szamárfül a Margón - Európai Gyerekirodalmi Fesztivál keretében

RSVP

Szerző: barraban • Címkék: zene vers gyerek farkasházi réka szamárfül kovács andrás ferenc gyerekprogram európai gyerekirodalmi fesztivál • 2011.03.24. 19:58

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://margofeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr182768968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása