Bogyó és Babóca mesél - Bartos Erika meséi

2011. április 16, 11-12 óra, Millenáris, Európa Pont

Időnként minden madzagon támad egy kis gubanc. És minden családban támad egy kis gubanc. Vagy egy nagyobb. Vagy egy közepes. Pedig kezdetben a legtöbb madzag egyenes. És a legtöbb család tagjai szeretik egymást. Rejtély, honnan jön mégis a gubanc. Bizony jön és támad, és akkor aztán lesz fogak csikorgatása és vicsorgatása. Meg könnyek kicsorgatása. Bartos Erika nagy érdeme, hogy a begubancolódott madzagot, akarom mondani családot, akarom mondani helyzetet mindig kedvesen, leleményesen, derűsen oldja meg. Úgy, hogy öröm ebben a családban lenni. Még a cserepadon, olvasónak is – írja Lackfi János Bartos Erika könyveiről. Az Anna, Peti, Gergő és a Bogyó és Babóca szerzője mesél és vetít.
 

Szamárfül a Margón - Európai Gyerekirodalmi Fesztivál keretében

Szerző: barraban • Címkék: gyerek szamárfül bartos erika gyerekprogram bogyó és babóca európai gyerekirodalmi fesztivál • 2011.03.24. 20:41

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://margofeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr782769105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása