A varázslatos léghajó

2011. április 16, 14:30, Millenáris - Európa Pont

A varázslatos léghajó - másfél órás mesejáték gyerekeknek, kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt, zenével, mondókákkal, énekekkel.

A mese folyamán bepillantunk Európa különböző népeinek híres, klasszikus vagy éppen újkeletű történeteibe. A gyerekek maguk is egy-egy történet részesei lehetnek, megformálhatják azok szereplőit, segíthetnek próbatételeikben. Útközben, különféle nyelveken, mondókákat tanulunk, zenélünk, mozgunk, táncolunk. Célunk az, hogy a gyerekek pici ízelítőt kapjanak egy-egy európai nemzet kultúrájából a meséin, irodalmán keresztül, így ösztönözve érdeklődésük, nyitottságuk más népek iránt.

Szamárfül a Margón – európai gyerekirodalmi fesztivál keretében

RSVP

 

Szerző: barraban • Címkék: gyerek mese színház szamárfül gyerekprogram európai gyerekirodalmi fesztivál • 2011.03.30. 18:42

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://margofeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr342785918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása