Olvassunk együtt! - Adj egy könyvet, és adtál egy világot!

2011. április 17. 14 óra - Az Olvassunk együtt! kampány és a Margó Fesztivál közös könyvgyűjtő akciója az Európa Pontban!

A program központi eleme a közös olvasás: a közismert személyiségek együtt olvasnak a gyerekekkel és szüleikkel.

Ha van megunt, kiolvasott gyerekkönyved, ha szeretnéd elősegíteni, hogy az olvasás, a mese, a vers minden gyerek életének része lehessen, hozd el nekünk április 15. és 18. között a Millenárison található Európa Pontba!

Az olvasással és a művészeti foglalkozások segítségével élénkíteni szeretnénk a társadalmi párbeszédet, fel akarunk lépni a megosztottság ellen és a megbékélés mellett. Az Olvassunk együtt! sorozat keretében az összegyűlt könyveket a hátrányos helyzetű településeken élő gyerekekhez juttatjuk el.

Az OSI Roma Programja által, 2010. áprilisában indított Olvassunk együtt! kampány elsődleges célja az, hogy ösztönözze és elősegítse az elszegényedett családok, gyerekek és szülők rendszeres olvasását.

RSVP

Szerző: barraban • Címkék: olvassunk együtt európa pont osi roma program • 2011.03.24. 20:52

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://margofeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr792769137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása