Duna-legendárium

2011. április 17. 19 óra, Műcsarnok - A Hungarofest és a Litera Duna-legendárium programjának zárórendezvénye


A Litera irodalmi portál húsz kortárs szerzőt kért arra, hogy írjon a Dunához kötődő, valós alapokon nyugvó vagy valósnak tűnő, fiktív mai legendát. Ezzel párhuzamosan nyílt irodalmi és fotópályázaton is versengenek a vállalkozó szellemű alkotók. A kortárs írók műveiből diákzsűri választja ki a legjobbat, amely elnyeri az idei Litera-díjat, de a nyílt pályázatok remekei is jutalmat érdemelnek. A díjak átadására a Műcsarnoki partiján kerül sor. Felolvasnak a legjobbnak ítélt kortárs legendamesélők, és elhangzik egy a nyílt pályázatra érkezett művek közül is, miközben a vásznon a legizgalmasabb Duna-fotók peregnek. A díjátadás és a felolvasás után koncert és buli is lesz.

Koncert: Új Párduc (Ex-Szőranya. Tagok: Keresztesi József - ének, dalszövegek, Borosi Gábor – basszusgitár, Komenczi Bálint – gitár, Fekete József, Kicsi – dob, Berezvai Márta – trombita)

Látvány és zene: Vj Unflyable / Dj Lee’ngum

Bővebben a Duna-legendáriumról

RSVP
 

Szerző: barraban • Címkék: litera műcsarnok duna legendárium • 2011.03.23. 12:58

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://margofeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr252764716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gojho mytyx 2011.04.22. 13:33:00

Az Új Párducot méltatlanul kevesen nézték meg az est végén, de ők/mi nagyon jól szórakoztak/-tunk. A közönség nyomására Józsi még egy Hobó-slágert is elnyomott (sajátos előadói stílusában).
süti beállítások módosítása